YUSUFELİ BELEDİYESİNDEN YAKACAK ODUN SEFERBERLİĞİ

Yusufeli ilçe merkezi ve köylerinde başlayan çalışmalar sonrasında bölgeye çok sayıda yakacak odun yüklü tır hareket etti.

Yayın: 12 Şubat 2023 - Pazar - Güncelleme: 12.02.2023 21:07:00
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
194 okunma
Google News

Hayati Akbaş

YUSUFELİ-Kahramanmaraş merkezli meydana gelen deprem sonrasında bir yandan kurtarma çalışmaları devam ederken diğer yandan da yaralar sarılmaya çalışılıyor. Bölge gıda ve diğer ihtiyaçların yanı sıra yakacak odun sevkiyatı da başladı.

Yusufeli ilçe merkezi ve köylerinde başlayan çalışmalar sonrasında bölgeye çok sayıda yakacak odun yüklü tır hareket etti. Yine bu bağlamda su altında kalacak olan Ahalt Mahallesi, Kazım Karabekir Mahallesi, Hasanağa Mahallesi, Tekkale Köyü ve diğer köylerden gelen yardımlar sonrasında tırlar yüklenerek bölgeye doğru yol çıktı

Su altında kalacak olan eski evleri, meyve ağaçlarını ve kendileri için hazırladıkları yakacak odunlarını bölgeye gönderen Yusufelililer, “Acımız ortak. Hep birlikte omuz omuza vererek bu zor günleri aşacağız” dediler.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.